sábado, 11 de noviembre de 2017

Tots contra la violència de gènere




Ahir  divendres   10 de novembre a las 12 hores els centres de la Universitat de València varen unir-se al minut de silenci convocat per la Generalitat Valenciana en record de Jessica Bravo. Jessica Bravo és l’ultima víctima de gènere d’aquest any, va ser assassinada a Elda per la seua exparella quan anava a recollir el seu fill a l’escola, deixant així a un xiquet de nomes tres anys d’edat.
La nostra classe es va unir a aquest acte per manifestar el rebuig a la violencia masclista, varem sorgir de la classe d’estructura social per anar al lloc on es feia el minut de silenci. Aquest acte hem va sensibilitzar molt perquè hem va semblar una acció molt bonica ja que ens uniren tots per a lluitar contra aquestes accions.

La violència de gènere a anat augmentant en els últims anys i cal canviar açò perquè ningú perteneix a ningú. Les dones no som de ningú, no tenim amo. Amb açò vuic recordar que el 25 d’aquest mes és el dia contra la violència de gènere i en molts col·legis i instituts es commemora aquest dia. Al meu institut aquests tipus de actes sempre han estat molt presents i el 25 de novembre sempre es uns del dies més especial ja que tot l’institut es volca en aquesta iniciativa, tots anem vestits de blanc o violeta i un grup de professor i alumnes voluntàriament narren uns textos breus que fan reflexionar molt, amés el batxillerat escènic sol fer una “perforance” en memòria a les víctimes de genere.
Axì vos deixe una performance del 2015 contra la violencia de gènere  de l'I.E.S Clot del Moro (Sagunt) on apareixen excompanys i profesor meus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario