viernes, 22 de diciembre de 2017

REFLEXIONS GENERALS

Hem volgut fer aquesta entrada addicional per parlar sobre aquesta activitat o treball setmanal.  Açò que hem estat fent des del començament de curs, el “blog” forma part de la nostra nota final💀.
Imagen relacionada


Al principi hem de confessar que ens va semblar un rollo l’idea de publicar cada cap de setmana una entrada nova, però amb el pas del temps hem anat agarrant-li el “tranquillo” i hem de dir que sense voler ens a agradat molt fer un blog, (ens a agradat tant que feien entrades addicionals com aquesta, o altres parlant de la violència de gènere o de l'educació), hem SIGUT BLOGGERS💁 durant uns mesos i qui sap si d’ací un temps alguna de nosaltres continuarà amb açò i crearà un blog individual on publicarà el seu dia a dia o noticies d'actualitat.


En definitiva hem tret moltes coses bones d’aquesta assignatura i del blog.

Creativitat ❤
Confiança en nosaltres mateixes i vore que som capaços de fer coses que mai haviem fet avanç 👍
Aprendre a treballar en grup 👭
Ajudar-nos les unes a les altres  i traure el millor de cada una 💪

Sobre tot volem destacar el treball grupal que ens a ajudat a conèixer-nos millor dins l’aula i fora. Con hem dit abans, l’assignatura ha tret el millor de nosaltres i hem sabut aprofitar-lo per al treball final i per al blog. Volem destacar algunes qualitats o característiques molt importants que han afavorit el treball en grup.

💭 La creativitat de Laura i la multitud de colorins que fica per a que no siga tan avorrit 
💭 La col·laboració de Sara a l’hora de treballar en grup
💭 La constància i dedicació de Tamara 
💭 La iniciativa i idees de Gemma

🔅La veritat que estem molt contentes d' haver treballat totes juntes ja que totes hem tret alguna cosa bona de l’altra. Però no sols hi ha coses bones, també hi ha alguna roín com les discussions per no estar d’acord en alguna cosa o no coincidir en l’horari a l’hora de treballar en casa, això si hem sabut afrontar-ho i resoldre les nostres disconformitats

🔆Amb tot açò, volem agrair-li al nostre mestre de Didàctica General, Carles Monclus, la seua iniciativa i labor com a professor i donar-li les gràcies per donar-nos l’oportunitat de treballar en grup. I… per concloure el blog volem dir-li una cosa directament; encara que tu digues que vares arribar a ser professor de “manera involuntària” que no era el que desitjaves, el destí a sabut ficar-te en el teu lloc, i és ser profesor.
Ara sí, de part de les quatre volem desitjar-vos BON NADAL 🎅 a tots, i dir-vos que aquets blog es tancarà per un temps però… qui sap si tornarem….



No hay comentarios:

Publicar un comentario