martes, 19 de diciembre de 2017

SETMANA 11

5 de Desembre 

En la classe de hui ens hem dedicat a preparar la programación didàctica. Hem pensat entre totes com van a ser les classes i les diferents activitats per a cada assignatura des de el tema principal que és: "LES MENINES" de Velàzquez.

Les assignatures amb les seues corresponents activitats que nosaltres hem pensat són:

🔅 CASTELLÀ Video de "Les Menines" de Velàzquez

🔅 VALENCIÀ Text sobre "Les Menines" de Velàquez

🔅 MATEMÀTIQUES Geometria
                                        Numeració
                                        Geometric Figures            

🔅PLÀSTICA Dibuixos/Plastellina
                          Disfresses
                         → Museu de Velàquez

🔅HISTÒRIA Felip V
                          Col·laboració familiar

🔅 MÚSICA I EDUCACIÓ FÍSICA Visita dels pares    
                                                              Teatre




Ens hem centrat en completar les taules de les activitats amb els seus horaris corresponents i hem pensat en fer una activitat didàctica per a l'assignatura de castellà, en la que consisteix en resoldre unes endevinalles sobre el quadre de Velàzquez.

Altra cosa a la qual li hem dedicat temps és a pensar cóm anem a evaluar les activitats programadas i quins instruments d'avaluació utilitzarem.

Aquest és un treball en el qual hem dedicat molt de temps i hem reflexionat com a futures mestres per a fer una programació didàctica i ara som conscients de tot el temps i dedicació (encara que només hem pensat les activitats per a dues setmanes) que cal per a conseguir dur a terme els objectius de cada assignatura en un curs de Primària.

                   



"NADAL PER A TOTS" 

Arribat aquest temps de Nadal 🎄🎅 en que els xiquets ens transmeten la seua il·lusió per estar amb la familia i il·lusonats també per obrir els regals que els van a deixar el Pare Noel i els Reis Mags. Però hi ha que obrir-se a la realitat i ser conscient que no tots els xiquets poden gaudir de nous regals, per aixó hem considerat interessant nombrar algunes de les campanyes que s'organitzen per a la recodilla de regals d'uns xiquets que ja no els van a aprofitar per a uns altres que dessitjen gaudir d'ells.

La primera que vaig a nombrar és una associació de Sagunt anomenada "Grupo Espiga" de la que també jo forme part i entre tots els voluntaris treballem per a que puga eixir avant i els xiquets amb menys possibilitats econòmiques puguen tindre regals en Nadal.




La següent campanya és d'una organització que tots coneguem : "Cruz Roja". Creu Rotja Juventut s'ha proposat que 60.000 xiquets i xiquetes de families vulnerables tinguen joguets  educativo i no bèlics en especial en edades senyatlades. 



L'associació "UNHCR ACNUR" també fa recollida de joguets. En la seua pàgina web expliquen que cada any, milions de xiquets de tot el món deixen de pebre joguets en edades senyatlades, com el seu aniversari, el Nadel o la festa dels Reis Mags. Els recursos de famílies són insuficients i no alcançen per a cobrir aquest tipus de despeses. 




😀 Si volem ajudar a aquests xiquets ja sabem com fer-ho. Només has d'informar-te i anar al punt de recollida més prop per a fer realitat l'il·lusió de Nadal per a tots els xiquets. 


 




















No hay comentarios:

Publicar un comentario