sábado, 11 de noviembre de 2017

La gran temptació.

Aquest video ens mostra la resistència que tenen els xiquets davant d'una màquina de caramels que no poden tocar. 
Quan els dos professors, després d'avisar que la màquina no es pot tocar i se'n van de la classe, podem vore el desig dels xiquets per tocar aquesta, ja que la reacció d'alguns és alçar-se i arrimar-se a ella. 
Quan Tessa (la xiqueta que obri la màquina de caramels) s'adona que els caramels cauen i no pot fer res per tornar-los a clavar, l'únic al que s'agafa és al llant, ja que no pot fer altra cosa. 
La reacció dels seus companys és curiosa. Primer tenim a un xiquet que se'n va corrent cridant: "No puedo olvidar! No quiero ver!". Després tenim altre company que de seguida agafa el telèfon i avisa als professors del que ha passat, però seguit, tenim altre xiquet que torna a agafar el telèfon i explica, que Tessa no ho ha fet aposta, sols que ha tropessat i per això han caigut els caramels. Tambè podem observar que altra noia culpabilitza a Tessa. 
Quan arriben els professors tots s'amaguen, però enseguida ix un xiquet dient qui havia fet aquell desastre. 
Gràcies a aquets video, podem vore les reaccións dels xiquets front a un problema (per a ells molt greu) que no poden solucionar. 
A la majoria de xiquets els pot la temptació de menjar una llepolia i a més quan et diuen que no es pot tocar. 
Pense que aquest fet ens passa a tots, tant sent xicotets com adults. Com més et prohibeixen una cosa més faràs per aconseguir-ho. 








Hi han diferents videos que estudien les reaccions dels xiquets en diferents situacions. Aquest és un d'ells i voliem compartir-lo amb vosaltres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario