miércoles, 1 de noviembre de 2017

Tots Sants o Halloween


Halloween és una tradició moderna típica dels Estats Units, Canadà, Irlanda o del Regne Unit, què a anat propagant-se per tot el món. Aquesta tradició està molt vinculada amb la festa de Tots Sants que celebrem a Espanya l’1 de novembre.
Les dues festes són d’origen catòlic, i en elles celebrem una festa dedicada als morts, Halloween és més alegre ja que és celebra la visera d’aquest dia (31 d’octubre), la gent es disfressa de zombi, caravel·les etc... això si, d’una manera graciosa, la intenció d’aquesta festa és passar-ho bé   recordant als seus sers estimats que ja no estan, d’altra banda la festa de Tots Sants és una festa més trista ja que consisteix en anar al cementeri i dur flors al familiar que tens allí i resar-li , dic que és trista perquè des del meu punt de vista únicament et fa recordar a eixa/es persones que ja no estan.
Halloween cada vegada està més introduïda al nostre país, però, què pensa la gent d’açò?

Personalmete crec que introduir només tradicions a la nostra cultura està bé ja que ampliem els nostres coneixements a altres cultures.

Vos deixe un article d'opinió que vaig fer fa unes setmanes sobre les festes estrangeres:

Les festes estrangeres

Les festes estrangeres estan ficant-se molt de moda en tot el territori espanyol ja que cada vegada es celebren amb més freqüència a les cases espanyoles.

Als últims anys esta ficant-se molt de moda celebrar Halloween, Sant Valentí  o el famós Santa Claus, molta gent pensa que açò és una forma de fer  negoci per traure diners i critica que s’introdiusquen aquest  tipus de festes. D’altra banda hi ha gent que les  celebra amb gran alegria.

La festa de Halloween és una festa prou divertida ja que és una manera d’introduir-se al mon dels morts per un dia, no és la típica de Tots Sants,  festa per recordar els teus sers estimats que ja no estan, sincerament crec que és una festa prou trista encara que recordes els teus avantpassats, d’altra banda Halloween  és una festa molt divertida per passa-ho bé, la gent es disfressa de cadàver o de Dràcula. La festa de Santa Claus és la més introduïda al nostre país, als xiquets se lis conta que Santa Claus o Pare Noel és un home que reparteix regals amb el seu trineu, però únicament als xiquets que és porten bé. Per últim Sant Valentí és la festa dels enamorats on entre ells és fan regals per demostrar-se el seu amor, però crec que és un sentiment que hi ha que demostrar-lo tots els dies i no sols una vegada a l’any.

En conclusió introduir noves festes a la nostra cultura està prou bé i més si són festes alegres i divertides con Halloween.
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario